Cocor Store este cel mai nou si mai modern centru comercial din centrul istoric al Bucurestiului. In urma unei investitii de 24,5 milioane euro, Cocor Store s-a redeschis in octombrie 2010 cu o parcare multilevel de 200 locuri si o suprafata inchiriabila de 10.000 mp in care gazduieste atat branduri internationale, cat si creatii ale celor mai cunoscuti designeri romani.

Cocor Store este structurat pe etaje conform cu informatiile de la acest link (click aici).

Link Facebook Cocor Store

Galeria Designerilor Romani

Cocor Store este unic pe piata din Romania prin Galeria Designerilor Romani de la etajul 2 al magazinului, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste colectiile celor mai importanti designeri autohtoni.

Atractivitatea Galeriei este asigurata de varietatea colectiilor prezente, de posibilitatea realizarii unor produse ‘pe comanda’, dar si de preturile accesibile practicate de majoritatea designerilor. In prezent, Galeria Designerilor Romani reuneste colectiile: Liza Panait,  Agnes Toma, Catalin Botezatu, Mihai Albu,  Cristian Samfira,  Cristina Nichita, Kinga Varga, Norina Stoica, Andrei Spiridon, Studio Cabal, Laura Olteanu, Moro, Lena Criveanu, Omra, Stefania Caragea, Cristina Nichita, Creal Design, Daniela Fashion , dar si ale altor designeri.

Majoritatea tinutelor sunt de seara si pe langa haine se gasesc si accesorii ca genti,pantofi si bijuterii.

Link Facebook Galeria Designerilor Romani

Cocor MediaChannel

Cocor MediaChannel este mediafatada Cocor Store si a fost proiectat de firma Americana StandardVision.

Este echipata de liderul pietei Daktronics, companie care asigura si mentenanta ecranului NASDAQ din Times Square.

Jumatate din spatiul publicitar este alocat brandurilor comercializate in magazin, dar si proiectelor proprii precum difuzarea de stiri cu caracter informativ de trafic, piata financiara, evenimente culturale, transmisiuni tv in direct, campanii interactive utilizand accesul de pe telefonul mobil prin wifi, bluetooth, sms.

Click aici pentru o scurta prezentare video a conceptului Cocor MediaChannel
Click aici pentru o prezentare video detaliata a conceptului a Cocor MediaChannel