MODALITATI DE PLATA

Home / MODALITATI DE PLATA

La noi in shop ai o varietate de optiuni de plata, in functie de preferintele tale.
Plateste online cu cardul
Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti prin carduri de cumparaturi in RATE.

(MENTIUNE: CARDURILE DE CUMPARATURI/CREDIT SALVATE IN CONTUL DE CLIENT NU POT FI UTILIZATE PENTRU PLATA IN RATE)
Alpha Bank

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil doar pentru plati online, pe site-ul Fashion Days. Prin cardul de cumparaturi Alpha Bank beneficiezi de 4, 6 sau 12 rate fara dobanda pentru cumparaturi achitate online sau plata integrala;

Pentru asistenta poti apela, de luni pana vineri, in intervalul 8:30 – 20:30 la: Tel Verde: 08008 alpha (08008 25742) – apel gratuit Telekom Romania; *alpha (*25742) – Orange si Vodafone;
Apeluri internationale: (021) 455.99.99.

Banca Transilvania

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi pe site-ul Fashion Days, prin cardurile de credit Star de la BT: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici; STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT Rotary; STAR Platinum: Visa Platinum.

Prin cardurile de credit STAR de la Banca Transilvania beneficiezi de 3 sau 6 rate fara dobanda sau plata integrala, pentru orice produs.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit Star BT se pot obtine la: 0801 01 0128 (BT) – ROMTELECOM ; 0264 30 8028 (BT) – orice retea, inclusiv international ; *8028 (BT) – Vodafone si Orange.

BRD

Prin cardul de credit BRD beneficiezi de 3, 6, 12,18 sau 24 rate fara dobanda, pentru tranzactii mai mari de 200 lei, achitate online sau poti plati integral.

1. Exemplu de calcul reprezentativ pentru o linie de credit atașată cardului de credit Standard, în valoare de 5.000 lei, perioadă de creditare 48 de luni; dobândă variabilă 23% + ROBOR la 3 luni (valoare ROBOR la 03.08.2018: 3,47%), dobândă anuală efectivă (DAE): 31.44% p.a., comision administrare card: 50 lei / an, valoarea totală plătibilă: 10497.70 lei.

2. Exemplu de calcul reprezentativ pentru o linie de credit atașată cardului de credit Gold, în valoare de 20.000 lei, perioadă de creditare 48 luni; dobândă variabilă 23% + ROBOR la 3 luni (valoare ROBOR la 03.08.2018: 3,47%), dobândă anuală efectivă (DAE): 31,06% p.a., comision administrare card: 150 lei / an, valoarea totală plătibilă: 41.790,54 lei.

Programul de plata in rate folosind cardul de credit BRD este disponibil online, pentru orice produs listat in site-ul Fashion Days.

Pentru asistenta, poti contacta banca la: +4 021 302 6161 (apelabil din orice rețea) TelVerde: 0800 803 803 (gratuit, disponibil doar in reteaua fixa Telekom Romania) *BANCA/*22622 (tarif normal în reteaua Orange si Vodafone).

Credit Europe Bank

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi pe site-ul Fashion Days si beneficiezi de 4 sau 6 rate fara dobanda sau plata integrala, pentru orice produs.

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj: CEBLine: 0801.000.000 (Romtelecom) sau 0750.000.000.

BRD Finance

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi online pe site-ul Fashion Days.

Carduri BRD Finance MasterCard participante: allinclusive BRD Finance, „Bani doar Bani”, Carrefour, Real, Catena, Dacia, Daniel, Diverta, Goldo, Praktiker, Reader’s Digest, Tarsago, Renault, Rombiz, Staer, Altex, Media Galaxy.

Prin cardurile BRD Finance MasterCard participante beneficiezi de 3, 6, 9, 28 sau 24 rate fara dobanda sau plata integrala.

Exemplu de rambursare a unei tranzactii in valoare de 900 lei prin “6 RATE 0% DOBANDA” efectuata la utilizarea cardului de credit BRD Finance MasterCard – dobanda anuala fixa: 0%; DAE: 0%; valoarea ratei lunare: 150 lei; durata contractului de credit: 6 luni; costul total al creditului: 0 lei; valoarea totala a creditului: 900 lei; valoarea totala platibila: 900 lei. Pentru administrarea creditului, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numarul si tipul tranzactiilor efectuate. Asigurarea de viata nu este disponibila pentru aceasta tranzactie. Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala.

Exemplu de rambursare a unei tranzactii de 5.367 lei prin “PLATA CU PERIOADA DE GRATIE” efectuata la utilizarea cardului de credit BRD Finance MasterCard, in timpul perioadei de maximum 47 de zile de gratie: dobanda anuala fixa: 0%; DAE: 0% valoarea ratei unice: 5.367 lei; durata: intre 18-47 de zile, in functie de data efectuarii tranzactiei, conform contract; costul total al creditului: 0 lei; valoarea totala a creditului: 5.367 lei; valoarea totala platibila: 5.367 lei. Pentru administrarea creditului, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numarul si tipul tranzactiilor efectuate. Asigurarea de viata nu este disponibila pentru aceasta tranzactie. Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala.

Pentru detalii, contacteaza operatorii de credite BRD Finance: e-mail: creditonline@brd.ro; telefon: 021.200.3015; 021.200.3016; 021.200.3017 ; Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, apeleaza 021.301.48.30

Program BRD Finance: luni – vineri, 8.30 – 17.00

ING Bank

Programul de plata in rate prin cardul ING Credit Card este disponibil pentru orice produs listat in site-ul Fashion Days.

Prin ING Credit Card beneficiezi de rate fara dobanda sau poti plati integral. Plata se efectueaza integral, dupa ce apesi butonul Plateste, urmand ca banca sa iti transmita un SMS pentru selectia ratelor, in functie de oferta existenta.

Prin ING Credit Card beneficiezi de 6 rate fara dobanda pentru orice produs;

Plata se efectueaza integral, urmand ca banca sa transmita un SMS pentru selectia ratelor.

Raiffeisen Bank

Programul de plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank este disponibil pentru platile online pe site-ul Fashion Days. Programul Multishop – Rate fara dobanda include cardurile de cumparaturi: Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank Gold, Raiffeisen Bank World.

Prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank beneficiezi de 3 sau 6 rate fara dobanda sau plata integrala, pentru orice produs.

Pentru asistenta carduri poti apela 004 021 323 9542, numar cu tarif normal, apelabil din orice retea, din tara si din strainatate, disponibil non-stop.

GarantiBank

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi pe site-ul Fashion Days. Beneficiezi de 4 rate fara dobanda pentru produsele vandute de Fashion Days sau plata integrala, pentru orice produs.

Pentru asistenta, poti apela Alo Garanti 0800 80 1234 numar de telefon gratuit, apelabil doar din retelele fixe sau +40 21 200 94 94, numar de telefon cu tarif normal.

UniCredit Consumer Financing

Prin cardurile UniCreditCard emise de UniCredit Consumer Financing si cardurile de credit emise de UniCredit Bank beneficiezi de 3 sau 6 rate fara dobanda pentru platile online pe site-ul Fashion Days.

Pentru asistenta, poti apela:
+40 21 200 2020 (apel cu tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania)
*2020 (apel cu tarif normal in retelele mobile Telekom Romania, Orange, RCS&RDS, Vodafone)

Instant Money Back

Este un nou serviciu de transfer instant prin care clientii care achita comenzile online cu cardul salvat pot primi banii inapoi pe card pentru produsele returnate, in cel mult 30 de minute de la solutionarea returului.

Dacă ai anulat comanda, banii iti vor fi transferati in maximum 30 de minute de la confirmarea anularii. Pentru comenzile anulate in aceeasi zi cu plata, restituirea va fi initiata in ziua imediat urmatoare.

Conditii pentru activarea serviciului Instant Money Back:
• Plata comenzii trebuie să fie efectuata cu un card salvat in contul de client
• Cardul trebuie sa fie emis de o institutie financiara din Romania
• Sunt eligibile pentru acest serviciu cardurile de debit Visa si cardurile de credit si debit Mastercard

Serviciul Instant Money Back este oferit cu ajutorul tehnologiilor MoneySend de la Mastercard si Visa Direct.

Plateste la livrare
DPD, Fan Curier, Cargus, SamedayVei plati numerar in momentul livrarii comenzii.
Plateste prin Pay by Click
Plateste mai usor si mai rapid utilizand unul dintre cardurile salvate in contul tau pentru aceasta adresa de livrare si nu va mai fi necesar sa introduci toate datele aferente cardului tau. Poti salva carduri de debit si de credit. Pentru cardurile de credit, nu se pot efectua plati in rate prin Pay By Click. Vei fi redirectionat catre pagina de validare PayU dupa plasarea comenzii.

Salveaza datele cardului la urmatoarea plata, iar noi le vom retine in deplina siguranta pentru ca tu sa poti plasa urmatoarea comanda fara a mai introduce datele, ci doar folosind optiunea Pay by Click. Poti salva mai multe carduri de debit si de credit. Dupa ce plasezi comanda, vei fi redirectionat catre pagina de validare a platii PayU.