Cocor Media Channel

Cocor Media Channel

Cocor Media Channel cunoscut publicului ca mediafatada de pe magazinul cu acelasi nume, a fost lansat pe 01 decembrie 2008. Magazinul COCOR, cu o traditie de peste 40 de ani pe piata romaneasca de comert a imbracat o noua haina in anul 2010.

Mediafatada COCOR reprezinta un canal outdoor inovativ, unul dintre cele mai mari suporturi de publicitate spectaculare detinand 12 ecrane, amplasat strategic vis-a-vis de Centrul Istoric al Capitalei.

In cei 12 ani de activitate, COCOR Media Channel a fost implicat in diverse activitati culturale, sustinand proiecte precum ”Walk of Fame” ,proiect demarat impreuna cu Primaria Capitalei,  pentru a celebra personalitati din lumea teatrului si a filmului romanesc. In semn de preţuire a valorilor culturale din România au fost acordate stele in Piata Timpului.

Mediafatada COCOR a constituit de-a lungul timpului pentru clientii nostri o modalitate de a-si promova campaniile inovatoare si de impact, dar care au dorit totodata sa isi creasca in mod semnificativ nivelul de awareness. Prin intermediul mediafatadei, au fost transmise live momente din cadrul evenimentelor de lansare, dar si momente artistice de la diferite festivaluri de muzica , teatru sau alte evenimente culturale.

Partener de incredere pe termen lung, COCOR a dat dovada de profesionalism si transparenta in relatiile cu colaboratorii sai, mediafatada fiind un punct de referinta pe piata de digital outdoor.