Vanzari promotionale la Galeria Designerilor Romani

Vanzari promotionale la Galeria Designerilor Romani

Situata la etajul al doilea al centrului comercial COCOR, pe o suprafata de aproximativ 650 de metri patrati, Galeria Designerilor Romani, cu un design remarcabil, combinand o abordare moderna chic, reuneste nume de referinta in domeniul modei, dar si tineri designeri.

Galeria Designerilor Romani va ofera o gama larga de stiluri, de la imbracaminte urbana pana la rochii de seara , cu o abordare indrazneata, pentru cele mai exigente sau extravagante gusturi. Tinutele noastre va vor face experienta de shopping unica.  Daca sunteti in cautarea outfit-ului potrivit, va asteptam sa descoperiti tinutele chic sau glamorous din Galeria Designerilor Romani. Consultantii nostri in imagine va stau la dispozitie cu recomandari avizate.

Incepand cu luna septembrie, veti beneficia de reducerile designerilor: Mihai Albu, Laura Olteanu, Ana Maria Cornea, Andrei Spiridon, Corina Vladescu, Cristian Samfira, Moro, Studio Cabal, Cristina Trandafir, Inna B., Womanland si multi altii.  Cele mai stilate si elegante piese vestimentare va asteapta in Galeria Designerilor Romani, la etajul 2, cu vanzari promotionale in limita stocului disponibil.