Cocor si MADO au devenit parteneri

Cocor si MADO au devenit parteneri

Cocor si MADO au devenit parteneri incepand din iunie 2020, prin deschiderea primul magazin de tip fast – food din centrul Capitalei.

Spatiul comercial in care s-a deschis noua locatie Mado apartine societatii COCOR SA. Cu o suprafata de 45mp, acesta este situat in Bld. Unirii, nr 27, intr-o zona cu trafic pietonal intens, punct de reper statia de metrou Unirii 1.

Preparatele Mado sunt gatite cu gust din ingrediente de calitate, atent selectionate. Succesul MADO este astazi garantat de ingredientele proaspete pe care le foloseste, de noile tehnologii utilizate in propria fabrica, în conformitate cu normele de igiena și sanatate. Condimentarea carnii proaspete, pregatirea salatelor si a ingredientelor potrivite este misiunea cea mai importanta a bucatarilor MADO. Toate produsele MADO respecta standardele de siguranta in industria alimentara sub certificare FSSC 22000. Povestea Mado a inceput in anul 2000, in Iasi, iar in prezent si-a extins portofoliul de produse printr-o gama de sosuri.

MADO va pune la dispozitie o gama larga de preparate, iar in fiecare zi de sambata si duminica isi rasfata clientii cu o super oferta: shoarma la lipie 1+1 gratis.