Oriental Escape, un adevarat rasfat pentru piele

Oriental Escape, un adevarat rasfat pentru piele

Este perioada vacantelor si a concediilor, asadar, COCOR SPA (www.cocorspa.ro) va asteapta cu o serie de terapii customizate. Pentru toti cei carora li s-a facut dor de litoralul Marii Negre, COCOR SPA imbină traditia terapiilor naturale de reabilitare cu cele mai sugestive ritualuri de Wellness inspirate din culturi occidentale şi orientale.

Si pentru consumatorii de spa si numai, pentru toți cei care doresc relaxare , dar si momente de liniste, COCOR spa va recomanda din categoria Body Detox, terapia Iyashi Dome. Este un concept revoluționar care provine din Japonia. Cateva sedinte va pot ajuta sa scapati de stres, toxine, oboseala, dureri de cap. O sesiune Iyashi Dome produce o sudatie intensă, echivalentă unui effort de 20 km de alergare, fără efecte negative.

O alte terapie din categoria Body Care Experience este Oriental Escape, un adevărat rasfat pentru piele. Parte a ritualului hammam, simbol al tradițiilor si obiceiurilor turcesti, acest ceremonial are ca rezultat curatarea, detoxifierea si revitalizarea pielii. Gomajul cu sapun negru, ploaia caldă a dusului Vichy, masajul cu spuma de sapun si improspatarea cu esente orientale sunt etapele acestui minunat ritual de frumusețe. Pentru ca relexarea sa fie absoluta, va invitam sa savurati un ceai de ghimbir.

Va asteptam in sanctuarul COCOR SPA unde veți descoperi adevărata stare de bine si armonia interioara. Oaspeții noștri vor beneficia de profesionalismul echipei noastre, calitatea tratamentelor si varietatea produselor selectionate, fiind satisfăcute chiar si cele mai inalte asteptari.