GDR

2014-11-26

REGULAMENTUL OFICIAL

al actiunii promo cu acordare de cadouri instant

in Galeria Designerilor Romani (GDR)

 

 

CAPITOLUL 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL al promotiei GDR

Aceasta actiune promotionala este organizata si desfasurata de S.C. COMTURIST S.A., cu sediul in Bucuresti, B-dul IC Bratianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1, sector 3, avand Codul Unic de inregistrare RO , reprezentata de dl. Popescu Florea, in calitate Director (denumita in continuare "Organizator").

 

Participantii sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului promotiei potrivit celor mentionate mai jos, denumit in continuare "Regulament Oficial".

 

Campania promotionala se va desfasura in baza prezentului Regulamentul Oficial, este obligatoriu pentru toti participantii si este publicat pe site-ul www.comturist.ro, iar un exemplar poate fi studiat in cadrul Galeriei Designerilor Romani. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca aceste modificari sa fie comunicate participantilor.

 

CAPITOLUL 2. ZONA DE DESFASURARE A ACTIUNII PROMO

Actiunea promotionala se desfasoara in cadrul Galeriei Designerilor Romani situata la etajul 2 al Complexului Cocor din Bucuresti, B-dul IC Bratianu nr. 29-33, sector 3.

 

CAPITOLUL 3. DURATA ACTIUNII PROMO

Actiunea promo se va derula in perioada 01-31 decembrie 2014, iar cadourile vor fi acordate în limita stocului disponibil.

CAPITOLUL 4. PRODUSELE PARTICIPANTE LA PROMOTIE

Toate produsele care se comercializeaza in cadrul Galeriei Designerilor Romani, vor participa in acesta actiune promotionala.

 

CAPITOLUL 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Cadourile se acordă persoanelor fizice şi juridice cu vârsta minimă de 18 ani, domiciliati sau rezidenti in Romania, care achiziţionează produse din cadrul Galeriei Designerilor Romani, in intervalul 01 – 31.12.2014 si care fac dovada achizitionarii prin bon fiscal, după cum urmează:

-       pentru cumpărături cu valoarea de minim 600 de lei TVA inclus -un singur cadou

-       pentru cumparaturi cu valoare de peste 600 lei, respectiv multiplu de 600 lei, se acorda numarul de cadouri reprezentand multiplul valorii de 600 lei (ex: la cumparaturi de 1300 lei se vor acora 2 cadouri; la un bon de 1100 lei se va acorda un cadou)

Langa casa de marcat va exista un bol cu bile de plastic. In fiecare bila, Organizatorul a fost introdusa o hartie cu numele cadoului. Participanta(ul), dupa ce achita produsul cumparat, va extrage o bila din bol sau mai multe, in functie de valoarea produsului achizitionat, iar personalul GDR ii va acorda cadoul corespunzator.

Este interzisă participarea la concurs a angajaţilor, colaboratorilor sau rudelor angajaţilor Comturist.

 

CAPITOLUL 5. MECANISMUL PROMOTIEI

Participantii la aceasta campanie sunt persoanele care, in perioada actiunii promotionale achizitioneaza din cadrul Galeriei designerilor Romani, iar valoarea cumparaturilor este de minim 600 lei / pe un bon fiscal.

 

Cadourile vor fi oferite după achitarea cumpărăturilor la casele de marcat, in baza bonului fiscal, în limita stocului disponibil.

 

CAPITOLUL 6. INCETAREA ACTIUNII PROMO

Prezenta actiune promo va inceta la data de 31 decembrie 2014 si poate inceta mai devreme de aceasta data numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta actiune promo. Tot Organizatorul poate decide prelungirea acestei actiuni.

 

 

Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

 

 

Director

Popescu Florea

 

Colectia Primavara - Vara!

Ninge cu premii la Cocor!

Abonare Newsletter

Publicitate

COCOR Live Streaming

LIVE

Bd. I.C. Bratianu, Nr. 29-33, Sector 3, Bucuresti Tel.: (+40)213.131.403 Fax: (+40)21.313.9848; E-mail: retail@cocor.ro